Afera prije Božića

Afera prije Božića - James, Eloisa | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
James, Eloisa
DIMENZIJA
10,21 MB
NAZIV DATOTEKE
Afera prije Božića.pdf
ISBN
3383631870373

OPIS

Dobro došli u svijet raskalašene senzualnosti i blistavih balova, u svijet opasno privlačnih muškaraca i mladih ljepotica koje čeznu udati se za plemiće visokog ranga… u svijet igara s visokim ulozima koji se katkad svode na nemoralne ponude i u kojem se mlade dame katkad kockaju s vlastitom čednošću.Lady Perdita Selby – ili Poppy – kako je zovu njezini najbliži, u Parizu upoznaje muškarca za kojeg vjeruje da će ga zauvijek voljeti i za Božić se zaručuje za njega. Neodoljivo privlačan vojvoda od Fletchera i mlada krasotica poput Poppy uistinu su se činili kao savršen par. Uslijedilo je romantično vjenčanje. Četiri godine poslije, Poppy i njezin suprug u javnosti i dalje odaju dojam skladnog para, no iza zatvorenih vrata jedva da i razgovaraju jedno s drugim. Nema toga što vojvoda ne bi učinio kako bi ponovno osvojio ženu za kojom čezne dušom i tijelom. Zato je smislio grešno drzak plan zavođenja. No to ipak neće ići onako kako je zamislio … O autorici: Eloisa James autorica je niza romana koji su više puta bili među najprodavanijima na popisu New York Timesa. Živi u New York Cityju, gdje predaje na katedri o Williamu Shakespeareu. Magistrirala je na Oxfordu. Dosad su joj na hrvatski jezik prevedeni romani Kad ljepotica ukroti zvijer, Neuglednavojvotkinja, Kako osvojiti vojvodu, Poljubac u ponoć, Bila jednom jedna kula i Očajne vojvotkinje.

Njihova organizacija doslovno se raspala pa su se nekoliko dana prije Božića gnjevni klijenti čak i okupili ispred skladišta u Leskovcu kako bi pokušali dobiti svoje pakete. Naručite u VBZ online bookstore-u poznati naslov "Afera prije Božića" autora "James, Eloisa". Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Dostavljamo širom svijeta! AFERA PRIJE BOŽIĆA - eloisa james (139892) - Dobro došli u svijet raskalašene senzualnosti i blistavih balova, u svijet opasno privlačnih muškaraca i mladih ljepotica koje čeznu udati se za plemiće visokog ranga&... Roman AFERA PRIJE BOŽIĆA vodi vas u svijet raskalašene senzualnosti i blistavih balova, u svijet opasno privlačnih muškaraca i mladih ljepotica koje čeznu udati se za plemiće visokog ranga… U svijet igara s visokim ulozima koji se katkad svode na nemoralne ponude i u kojem se mlade dame katkad kockaju s vlastitom čednošću. May 25, 2018 - Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online.

Dodaj u košaricu Eloisa James Afera prije božića 149,00 kn . Količina.

POVEZANE KNJIGE