1000 naljepnica – lutke za odijevanje

1000 naljepnica – lutke za odijevanje Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
11,99 MB
NAZIV DATOTEKE
1000 naljepnica – lutke za odijevanje.pdf
ISBN
5403926460321

OPIS

Kovčežić s dinosaurima Sadrži 4 knjige i 1000 naljepnica Ovaj vrhunski kovčežić za zabavu i učenje sadrži 4 knjige u potpunosti posvećene dinosaurima. Od strašnih letača i čudovišta iz morskih dubina, do divovskih mesojeda i zastrašujućih boraca, ova će vas knjiga zabaviti i zapanjiti. S njegovim slagalicama, labirintima, igrama i čudesnim modelima za sastavljanje dinosaura, ovaj komplet mora imati svaki obožavatelj dinosaura koji drži do sebe!

Kumi dodaje kako ručni rad najviše cijene Japanci, ali i Rusi te Talijani. - A tek Amerikanci, o, pa njima je to toliko egzotično da uopće ne pitaju za cijenu - objašnjava porečka lutkarica.

Svaka knjiga sadržava 2 kartonske lutke za odijevanje i više od 140 modernih odjevnih ... Kaciga je izrađena sukladno normi za kacige za bicikle, koturaljke i skateboarde; EN 1078, s CE certifikatom. Gusta ljuska i unutarnji sloj jastučića osiguravaju visoku razinu zaštite djetetove glave 11 otvora za ventilaciju i uklanjanje viška topline.

POVEZANE KNJIGE