Trideset i pol izlika

Trideset i pol izlika - Grover Swank, Denise | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grover Swank, Denise
DIMENZIJA
5,22 MB
NAZIV DATOTEKE
Trideset i pol izlika.pdf
ISBN
5442725522351

OPIS

Život u gradiću Henryetti u Arkansasu okreće se naglavce s dolaskom novog svećenika, ali Rose ipak više intrigira smrt postarije susjede. Policija Henryette tvrdi da je smrt bila prirodna, ali Rose se sve to čini sumnjivo – baš kao i njezinoj nenadanoj saveznici, osamdesetdvogodišnjoj susjedi Mildred iz Kluba dušobrižnika. Ali Rose nema vremena za istraživanje: tek je otvorila rasadnik sa sestrom Violet (koja je usto usred razvoda), a približava se i neizbježno upoznavanje imućne obitelji njezina dečka Joea. Povrh svega, Joeu se ne sviđaju njezini česti susreti s novim okružnim tužiteljem Masonom Deverauxom III. Ukratko, Rose Gardner još se jednom našla usred za nju tako tipičnog kaosa…

Grover Swank, Denise 99,90 kn. Pročitaj više.

Dodaj u košaricu. Treća knjiga serijala o Rose Gardner. Denise Grover Swank: Trideset i pol izlika. Cijena 35 kn ~ 5 € Pošalji poruku Veleprodajna cijena: Približno: Netto cijena: PDV: Šifra oglasa: 31182799 Podijeli Spremi Osnovne informacije Lokacija Grad Zagreb, Stenjevec, Špansko ... Trideset i pol izlika.

POVEZANE KNJIGE