Mjesta u mreži

Mjesta u mreži - Šikulova, Veronika | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Šikulova, Veronika
DIMENZIJA
11,89 MB
NAZIV DATOTEKE
Mjesta u mreži.pdf
ISBN
6714468860298

OPIS

Brnjac o mjerama za ugostitelje: Najvažnije nam je očuvati ljudske živote, ne radi se samo o turističkoj sezoni. Autor: N.

U romanu ove suvremene slovačke autorice tri generacije isprepliću se kroz tri ženska glasa, tri snažne ženske osobnosti koje su, unatoč tragedijama i gubicima, hrabro ustrajale u obračunu s nedaćama koje su ih pratile. Iako je riječ o autobiografskoj prozi, u kojoj se junakinje - baka Jolana ... Koje su mjere pomoći poduzetnicima i obrtnicima u potresom pogođenoj Sisačko-moslavačkoj županiji? Mogu li računati na porezne olakšice, moratorij na otplatu kredita,potporu za očuvanje radnih mjesta? O tome U mreži Prvog govore državni tajnik Ministarstva rada Dragan Jelić, potpredsjednik Hrvatske gospodarske komore Dragan Kovačević i direktor Drvnog centra Glina Elmor Baraković. Izvršni direktor udruge Glas poduzetnika Dražen Oreščanin, govoreći o današnjem prosvjedu u emisiji "U mreži Prvog", osvrnuo se na izjavu premijera Plenkovića da poduzetnici potiču na neposluh i kršenje mjera.

POVEZANE KNJIGE