Najljepše Perrauttove bajke

Najljepše Perrauttove bajke - Grupa Autora | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grupa Autora
DIMENZIJA
10,78 MB
NAZIV DATOTEKE
Najljepše Perrauttove bajke.pdf
ISBN
4410793321671

OPIS

Ova predivna knjiga s vrhunskim ilustracijama i nezaboravnim likovima odvest će djecu u svijet bezvremenskih i čudesnih Perraultovih bajki. U knjizi se nalazi 11 najpoznatijih bajki Charlesa Perraulta, među kojima su Trnoružica, Crvenkapica, Pepeljuga, Modrobradi, Mačak u čizmama, kao i one malo manje poznate, poput Magareće kože, Vila, Griselde i Riki Čuperka. Prepričala: Stefania Leonardi Hartley Ilustracije:Katya Longhi, Fabiano Fiorin,Laura Sighinolfi i drugi

Izabran za člana Francuske akademije 1671., zagovarao je napredak književnosti te ... Ova predivna knjiga s vrhunskim ilustracijama i nezaboravnim likovima odvest će djecu u svijet bezvremenskih i čudesnih Perraultovih bajki. U knjizi se nalazi 11 najpoznatijih bajki Charlesa Perraulta, među kojima su Trnoružica, Crvenkapica, Pepeljuga, Mo Najljepše Perraultove bajke je odlična knjiga autora Prepričala: Stefania Leonardi Hartley.

Dodaj. Najprodavanije iz kategorije-10 % GRUBZONOVO DIJETE.

POVEZANE KNJIGE