Bol

Bol - Gardner, Lisa | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gardner, Lisa
DIMENZIJA
11,44 MB
NAZIV DATOTEKE
Bol.pdf
ISBN
3166822175760

OPIS

Ovo je prvi roman američke majstorice trilera na hrvatskom jeziku. Ubojstvo supruga policajke Leoni prilično je brutalno, a uz njega se veže i nestanak njezine kćeri. Sve upućuje da je sama učinila zločin. No detektivka D.D. Warren slučaju pristupa profesionalno te savjesno kreće u dinamičnu i mučnu istragu. Beskompromisni karakteri i snažna volja ove dvije policajke neprestano se sukobljavaju, uz količinu emocija koje se mogu grabiti lopatom. Jednoj je nestalo dijete i za to je krive, druga je na pragu majčinstva i to utječe na njezinu objektivnost u istrazi. Vrlo moćna knjiga koja istražuje fenomen korupcije u policiji, ali i razornu snagu emocija u obitelji.

21420 Bol Telefon: 021 / 635-638: Email: [email protected] Turistička zajednica Bol prijavila je promo video za 'The Golden City Award' 09.02.'21. 14:11 | TZO Bol | Turistička zajednica Bol prijavila je promo video iz serijala Naše bolske priče na 21. Playlista SBM FM https://tiny.pl/tpvqvNowa kolekcja Maffija Company https://goo.gl/FRAxqVBooking koncertowy: e-mail: [email protected]: 783 9999 5... Općina Bol je i ove školske godine donirala tablete za učenike prvih razreda Srednje škole Bol.

Nalazi se u Splitsko-dalmatinskoj županiji , na južnoj strani otoka Brača i jedna je od najpoznatijih hrvatskih turističkih destinacija. Ime "Bol" izvedeno je od latinskog vallum , što znači "ukop", "zemljani bedem", "zemljom utvđeno naselje".

POVEZANE KNJIGE