Društvena igra MyMap KARTA SVIJETA

Društvena igra MyMap KARTA SVIJETA Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
9,15 MB
NAZIV DATOTEKE
Društvena igra MyMap KARTA SVIJETA.pdf
ISBN
4218104789479

OPIS

Interaktivna karta svijeta. Društvena igra za djecu stariju od 6 godina. Uz ovu kartu geografija je zabavna i lagana! Na karti su prikazane sve države svijeta od čega je 78 država interaktivno i pritiskom na zvjezdicu koja označava njen glavni grad saznat ćete ime države, njen glavni grad, službeni jezik, zastavu, regiju svijeta u kojoj se nalazi i jednu zabavnu činjenicu o toj državi. 3 načina igre: 1. Jednostavni kviz za najmlađe igrače; treba pokazati državu na karti. 2. Super kviz; pitanja o glavnim gradovima, jezicima, zastavama… 3. Izazov; kviz za 2 igrača s praćenjem rezultata. Karta ima hrvatski i engleski jezik. Dimenzije karte: 90*60 cm. TV reklamu možete vidjeti na sljedećem linku: https://youtu.be/IVak4ett1jo.

Društvena igra za djecu stariju od 6 godina. Uz ovu kartu geografija je zabavna i lagana! Na karti su prikazane sve države svijeta od čega je 78 država interaktivno i pritiskom na zvjezdicu, koja označava glavni grad, saznat ćete ime države, glavni grad, službeni jezik, zastavu, regiju svijeta u kojoj se nalazi i jedni zabavnu činjenicu ... Interaktivna karta svijeta.

Uz nju, djeca će naučiti fantastične činjenice o zemljopisu svijeta. Igra je progresivna, tako da dijete može učiti iz nje i uživati ... Edukativna igra za cijelu obitelj.

POVEZANE KNJIGE