Gelato sladoled iznenađenja

Gelato sladoled iznenađenja Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
3,24 MB
NAZIV DATOTEKE
Gelato sladoled iznenađenja.pdf
ISBN
4923442124644

OPIS

Mirisne preslatke lutkice koje se transformiraju iz čašice sa sladoledom. 6 različitih mirisa (jagoda, limun, grožđe, čokolada, vanilija i karamela), 12 različitih čašica sladoleda i 12 različitih haljina, te 3 različite boje očiju. Posudice sa sladoledom se transformiraju u lutkice jednostavnim otvaranjem i izvrtanjem. Uz svaku lutkicu dolazi i malena četka i prekrasan šešir. Nije moguće birati lutku. Dob 3 .

Za predstavljanje cje Mirisne preslatke lutkice koje se transformiraju iz čašice sa sladoledom. 6 različitih mirisa, 12 različitih čašica sladoleda i 12 različitih haljina.

6 različitih mirisa (jagoda, limun, grožđe, čokolada, vanilija i karamela), 12 različitih čašica sladoleda i 12 različitih haljina, te 3 [NOVO U PONUDI] Gelato sladoled iznenađenja Miris preslatke lutkice koje se transformiraju iz čašice sa sladoledom. *6 različitih mirisa... Mirisne preslatke lutkice koje se transformiraju iz čašice sasladoledom.

POVEZANE KNJIGE