Drveni sorter

Drveni sorter PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
4,89 MB
NAZIV DATOTEKE
Drveni sorter.pdf
ISBN
2049372799665

OPIS

Kutija s oblicima. Žive boje, zaobljeni rubovi za sigurnost djece, savršeni za male ručice. Sjajne za učenje oblika, pomažu razvoj motoričkih sposobnosti. Dimenzije: 14,5 x 14,5 x 14,5 cm. Dob 1,5 .Sigurnost i kvaliteta uvijek su prioriteti branda drvenih igračaka – Viga. Sve igračke izrađene su od kvalitetnog drveta i pod strogim nadzorom tijekom proizvodnje. Boje koje se koriste su netoksične. Igračke su kompatibilne s EU standardom EN71.Većina Viga igračaka izrađena je od kaučuka koji je najekološkije drvo. Koriste se žive boje koje će zainteresirati i privući djecu. Rubovi su zaobljeni, savršeni za male ručice. Sjajne su za učenje boja, oblika, pomažu razvoj motoričkih sposobnosti.

Sjajne za učenje oblika, pomažu razvoj motoričkih ... Kutija s oblicima. Žive boje; zaobljeni rubovi za sigurnost djece; savršeni za male ručice.

Jamstvo i uvjete garancije za VIGA drveni sorter 53659 provjeri u trgovini gdje ga namjeravaš kupiti. Slika za VIGA 53659 može biti simbolična, zato prije kupovine u trgovini provjeri radi li se o istom proizvodu. Woodyland Drveni Sorter oblika 91840: Razvojne igračke: Svaki oblik stavite na odgovarajuće mesto.

POVEZANE KNJIGE