Funny Fufris plišani majmun koji se smije

Funny Fufris plišani majmun koji se smije PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
4,57 MB
NAZIV DATOTEKE
Funny Fufris plišani majmun koji se smije.pdf
ISBN
2633550459987

OPIS

Plišani majmun koji se glasno smije i kreće kad mu stisneš ruku. Njegov smijeh i pokreti su tako zarazni da ćeš se smijati s njim cijelo vrijeme! Visina cca 25 cm. Potrebne 3 baterije LR6/AA koje su uključene u pakiranje. Dob 18 mj .

Pakujući kofere i ne razmišljam šta nas čeka u dalekoj Istri. Naime, festival se dosada ... Da se Franjo Fuis nekim čudom pojavio u Virovitici, na festivalu održanom u njegovu čast, tih rujanskih dana godine 2015-e, kada je sunce žmirkalo u dostatnim količinama, a svi, baš svi su bili složni da upravo ovako izgleda bablje ljeto, prepoznao bi svoj bicikl.

Potrebne 3 baterije LR6/AA koje su uključene u pakovanje. II Plišani majmun Fufris koji se smije i skače 25cm Plišani majmun Fufris koji se smije i skače 25cm PRIHVAĆAM Da bismo Vaše iskustvo korišćenja sajta učinili boljim, koristimo kolačiće. Saznajte višeovdje Funny Fufris pliÅ¡ani majmun koji se smeje .

POVEZANE KNJIGE