Dar knjiga – 100 stvari koje svaka žena treba učiniti jednom u životu

Dar knjiga – 100 stvari koje svaka žena treba učiniti jednom u životu Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
10,73 MB
NAZIV DATOTEKE
Dar knjiga – 100 stvari koje svaka žena treba učiniti jednom u životu.pdf
ISBN
1440861426770

OPIS

Uživaj, zabavi se i doživi nezaboravne trenutke koji će te ispuniti pozitivnim iskustvom. Uloge žena – bilo da su prijateljice, dive, majke, šoping-kraljice ili menadžerice – raznolike su baš poput života. Mnogo je izazova koji su još pred tobom, a ovdje ćeš naći neke mogućnosti kojima možeš začiniti svoju svakodnevnicu. Budi žena koja živi život punim plućima.

U nastavku donosimo 40 stvari za koje čvrsto vjerujemo da svaka žena treba doživjeti prije nego napuni magičnih 4-0! 32 stvari koje svaka žena treba napraviti - barem jednom u životu 0 17 Decembra, 2015 22:30 Život je tako kratak i kao da trebamo (želimo) napraviti toliko puno stvari za tako malo vremena. Za ovim stvarima žudi svaka žena. 1.

Kako bismo vam olakšali navigaciju turbulentnim vodama modernog života, za vas smo izabrali sedam esencijalnih knjiga koje svaka žena mora pročitati ako želi biti uspješna. Neke od tih stvari se, u najvećem broju slučajeva, podrazumijevaju, ali određene stvari koje trebate napraviti barem jednom u životu pomoći će vam da se osjećate ispunjeno, živo i da shvatite da imate mnogo veću svrhu. Evo i koje su to: 1.

POVEZANE KNJIGE