Princeza u magarećoj koži

Princeza u magarećoj koži - Perrault, Charles | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Perrault, Charles
DIMENZIJA
10,89 MB
NAZIV DATOTEKE
Princeza u magarećoj koži.pdf
ISBN
2034945371255

OPIS

Poznata bajka Charlesa Perraulta o mladoj princezi koju je snašla nesretna sudbina, jer ju je otac htio udati za čovjeka kojeg nije voljela i koji je htio vjenčanjem s mladom princezom doći do kraljevskog novca i titule. Uz pomoć svoje vile zaštitnice, princeza bježi u daleko kraljevstvo, ogrnutamagarećom kožom, te radi prljave poslove na imanju. Tamo ju primijeti kraljević susjednog kraljevstva i zaljubi se unju… Nitko ni slutiti nije mogao da se ispod grozne i prljave magareće kože krije ljupka i plemenita princeza, jedina nasljednica prijestolja… Urednica: Danijela Žitković Rumbak Ilustracije: Ana Grigorjev

Divna bajka Šarla Peroa iz 17. veka dolazi uz predivne ilustracije Ane Grigorjev, koja je ovog puta nacrtala haljinu sjajniju od mesečine, haljinu u bojama vremena i haljinu boje sunčeve svetlosti! Niko ni slutiti nije mogao da se ispod ... Princeza u magarećoj koži Tekstualna građa, tiskana .

... Princeza u magarećoj koži Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE.

POVEZANE KNJIGE