Život pod uličnim svjetiljkama

Život pod uličnim svjetiljkama - Zaharija, Dinko | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Zaharija, Dinko
DIMENZIJA
8,41 MB
NAZIV DATOTEKE
Život pod uličnim svjetiljkama.pdf
ISBN
2044935474608

OPIS

Život Dinka Zaharije najbolji je primjer, ali i poticaj svakom nevoljniku koji dotakne dno da odluči ponovno ustati i krenuti dalje nekim novim, boljim putem. Stoga je iznimno važno što je Zaharija odlučio upravo to opisati u ovom, po temi, u hrvatskom književnom stvaralaštvu, jedinstvenom djelu. A sve s cilje, kako kaže, da drugi nauče iz njegovih pogrješaka, kako ne bi i sami prošli put od obiteljskog situiranog života, preko ovisnosti do beskućništva i napuštenosti. – fra Siniša Pucić

Ondje je prije pandemije odjekivao žamor prodavača, turista i šetača. Pod uličnim svjetiljkama ostaju tek zaključani kiosci i štandovi s cvijećem.

Prvo Prenoćište za beskućnike na području tadašnje države osnovano je 1945. godine u Zagrebu u ulici Grgura Ninskog. RED- Crkvena institucija, pod autoritetom Crkve, koja odobrava način života, potvrđuje Pravilo i Konstitucije, Međunarodni Statut i Obrednik.

POVEZANE KNJIGE