Što je ostalo iza nje

Što je ostalo iza nje - Wiseman, Ellen Marie | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Wiseman, Ellen Marie
DIMENZIJA
4,69 MB
NAZIV DATOTEKE
Što je ostalo iza nje.pdf
ISBN
8816726786570

OPIS

Roman ujedinjuje patnju i snagu dviju mladih žena, Izzy i Clare, rođenih u različito vrijeme, koje povezuje borba s neshvaćanjem okoline i s predrasudama. Autorica izmjenom perspektiva stvara duboku i napetu priču o borbi za pripadanjem. Izzy se suočava s uspomenama na ubijenog oca i majkom koja je u zatvoru kada je primorana posjetiti psihijatrijsku bolnicu Willard State gdje pronalazi dokumente o bivšoj pacijentici Clari. Ganuta nepravdom koja joj se dogodila, odlučuje joj pomoći pronaći kćer…

Izvrstan roman koji spaja prošlost i sadašnjost u nezaboravnoj priči o prirodi ljubavi i odanosti. Prije deset godina, majka Izzy Stone hladnokrvno ubija njezina oca u snu.

Ali, njezini novi ... Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Što je ostalo iza nje autora Wiseman, Ellen Marie. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Što je ostalo iza nje 99,00 kn .

POVEZANE KNJIGE