Što je ostalo iza nje

Što je ostalo iza nje - Wiseman, Ellen Marie | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Wiseman, Ellen Marie
DIMENZIJA
5,19 MB
NAZIV DATOTEKE
Što je ostalo iza nje.pdf
ISBN
3572583720801

OPIS

Roman ujedinjuje patnju i snagu dviju mladih žena, Izzy i Clare, rođenih u različito vrijeme, koje povezuje borba s neshvaćanjem okoline i s predrasudama. Autorica izmjenom perspektiva stvara duboku i napetu priču o borbi za pripadanjem. Izzy se suočava s uspomenama na ubijenog oca i majkom koja je u zatvoru kada je primorana posjetiti psihijatrijsku bolnicu Willard State gdje pronalazi dokumente o bivšoj pacijentici Clari. Ganuta nepravdom koja joj se dogodila, odlučuje joj pomoći pronaći kćer…

Radnja romana prikazuje dva vremenska razdoblja od 1929. godine do ... Što je ostalo iza nje.

Što se tiče predloga ispred, u gimnaziji su nas učili da on ima samo prostorno značenje, dok u značenju „u ime" pripada birokratskom jeziku (mada Matičin rečnik navodi i jedan ... Karte se ponovo miješaju i zagrebačka izborna scena će se resetirati. Bandić je mogao privući do 140.000 glasova.

POVEZANE KNJIGE