Rekvijem za američki san

Rekvijem za američki san - Chomsky, Noam | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Chomsky, Noam
DIMENZIJA
10,79 MB
NAZIV DATOTEKE
Rekvijem za američki san.pdf
ISBN
4728715412371

OPIS

Autor, svjetski poznati filozof, aktivist i lingvist, bavi se pitanjem nejednakosti dohotka te razotkriva aktere neoliberalizma i pruža jasan uvid u nepobitne ekonomske činjenice. Deset principa koncentracije bogatstva i moći koje danas nalazimo u Americi: suzbijanje demokracije, oblikovanje ideologije, redizajniranje ekonomije, prebacivanje tereta na siromašne i srednju klasu, udar na uzajamnu ljudsku solidarnost, dopuštanje regulatorima da ih vode vlastiti interesi, izborni inženjering, upotreba straha kao i snage države da se masu drži pod nadzorom, proizvodnja pristanka i marginaliziranje naroda. Svakom od ovih deset principa autor posvećuje poglavlje i nudi nam dodatne izvatke iz važnih tekstova koji su utjecali na razvoj njegovih misli i doveli ga do iznesenih zaključaka.

Kojih je to deset principa koncentracije bogatstva i moći koje… Knjigu " Rekvijem za američki san " Noam Chomsky,online kupite na stranicama Knjižare Ljevak . [email protected] +385 (0)1 4883 544.

Rekvijem za američki san Deset principa koncentracije bogatstva i moći Noam Čomski. Cijena: KM.

POVEZANE KNJIGE