Par iz susjedstva

Par iz susjedstva - Lapena, Shari | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lapena, Shari
DIMENZIJA
4,63 MB
NAZIV DATOTEKE
Par iz susjedstva.pdf
ISBN
3601994240996

OPIS

Par iz susjedstva je proglašen najpopularnijim trilerom 2016. godine koji je pokrenuo lavinu komentara na društvenim mrežama. NIKAD NE ZNAŠ ŠTO SE ZBIVA S DRUGE STRANE ZIDA. Susjeda ti je rekla da ne želi da dovedeš svoju šestomjesečnu bebu na njezinu proslavu. Ništa osobno, samo ne može podnijeti bebin plač. Suprug ti je rekao da će sve biti u redu. Na kraju krajeva, prvi ste susjedi. Ponijet ćete monitor za bebe i svakih pola sata naizmjence provjeravati dijete. Tvoja je kći spavala kad si ju zadnji put provjerila. Ali sad, dok juriš stubama u svojoj sablasno tihoj kući, tvoji najgori strahovi postaju stvarnost. Tvog djeteta nema. Nikad prije nisi morala pozvati policiju. A sad su policajci u tvojoj kući, i tko zna što će u njoj pronaći.

Na kraju krajeva, prvi ste susjedi. Ponijet ćete monitor za bebe i svakih pola sata naizmjence provjeravati dijete.Tvoja je ... Par iz susjedstva je proglašen najpopularnijim trilerom 2016.

Zato nikako ne čitajte od kraja. Ovo je prvi roman Shari Lapene koja živi u Torontu i piše novi triler.

POVEZANE KNJIGE