Mađarska rečenica

Mađarska rečenica - Nikolaidis, Andrej | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Nikolaidis, Andrej
DIMENZIJA
5,78 MB
NAZIV DATOTEKE
Mađarska rečenica.pdf
ISBN
6012331194981

OPIS

Mađarska rečenica Andreja Nikolaidisa je roman, je rečenica, a rečenica se čita u dahu, pa zato najsnažnije udahnite i uronite u priču, u monolog u kojem pripovjedač svako malo citira svog pokojnog prijatelja i alter ego, možda svoj id, pisca, samoubojicu Joea, opsjednutog samoubojicom iz Portboa, Walterom Benjaminom i njegovim izgubljenim-nenapisanim rukopisom…

Marko Tomaš piše surovu ljubavnu poeziju, koja nikad nije bila romantičnija. Sva nepretencioznost ovog sveta urezana je na te listove. Googleova besplatna usluga u trenu prevodi riječi, fraze i web-stranice s engleskog na više od 100 jezika i obratno. Članci na temu mađarska rečenica.

Iako nevelika opsegom, ´Mađarska rečenica´ sintetizira u sebi mnoge elemente dobrog pisanja, a Nikolaidisove ... Mađarska rečenica Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE.

POVEZANE KNJIGE