Komedija sa stavom

Komedija sa stavom - Vučić đekić, Dragana | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Vučić đekić, Dragana
DIMENZIJA
8,84 MB
NAZIV DATOTEKE
Komedija sa stavom.pdf
ISBN
8976502973529

OPIS

Stand-up komedija u proteklih je deset do petnaest godina postala jedan od važnih, a dosad znanstveno zanemarenih pa i pogrešno shvaćenih kulturnih fenomena. Stoga je ova knjiga, koja argumentirano pokazuje da glavni cilj stand-up komedije nije samo razonoda i nasmijavanje slučajne publike, kako je to naznačeno u većini dosadašnjih prikaza toga izvedbenog oblika, nego, ustvrđuje autorica, stand-up komedija svojim najboljim izdanjima uspijeva objediniti tri cilja: nasmijati publiku, kritizirati i stvoriti atmosferu opuštanja i rasterećenja. -akademik Boris Senker

Publisher: Zagreb : Naklada Jesenski i Turk, 2017 Description: 221 str. ; 21 cm. KOMEDIJA SA STAVOM Dragana Vučić Đekić meke korice Jesenski i Turk očuvano Knjiga je nastala na temelju opsežnih istraživanja (anketiranje i intervjuiranje stand-up komičara, snimanje izvedaba i sl.) te analize i interpretacije građe uz korištenje znanstvene i stručne literature iz relevantnih područja, a prikazan je i povijesni razvoj stand-up komedije. Komedija.

Od istog autora-60 % KOMEDIJA SA STAVOM. Dragana Vučić Đekić ... Opis - KOMEDIJA SA STAVOM.

POVEZANE KNJIGE