Vježbenica za uvježbavanje izgovora glasa Š

Vježbenica za uvježbavanje izgovora glasa Š Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,85 MB
NAZIV DATOTEKE
Vježbenica za uvježbavanje izgovora glasa Š.pdf
ISBN
8486699951092

OPIS

Zanimljivo i funkcionalno usustavljena vježbenica s nizom vježbi za izgovor riječi koje sadržavaju glas š namijenjena je djeci predškolske i školske dobi koja imaju teškoće u izgovoru toga glasa. Nizovi primjera u kojima se glas š nalazi na različitim mjestima glasovnoga lanca upotpunjeni su zanimljivim sličicama koje asociraju dijete na izgovor određene riječi čiji je sastavni dio i slog s glasom š. Obilje primjera, zanimljiv slikovni materijal i kratak rječnik na kraju vježbenice omogućuju kreativnu uporabu vježbenice stručnjacima logopedima, ali i roditeljima i učenicima koji samostalno žele usavršiti svoj izgovor.

* Druga faza je sama korekcija izgovora i uvježbavanje glasa u riječima i rečenicama. * Posljednja faza predstavlja automatizaciju novonaučenog načina izgovora. Tehnički parametri, za primjer korekcije lateralnog sigmatizma glasa /š/, prikazani su u sljedećoj tablici.

Odgojitelji starijih vrtićkih skupina i učitelji vježbenicu mogu primijeniti i u grupnom radu. Cijena: kn 40.00 ... Opis - VJEŽBENICA ZA UVJEŽBAVANJE IZGOVORA GLASA Č I Ć.

POVEZANE KNJIGE