Vježbenica za uvježbavanje izgovora glasa Š

Vježbenica za uvježbavanje izgovora glasa Š Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
11,35 MB
NAZIV DATOTEKE
Vježbenica za uvježbavanje izgovora glasa Š.pdf
ISBN
6224398628523

OPIS

Zanimljivo i funkcionalno usustavljena vježbenica s nizom vježbi za izgovor riječi koje sadržavaju glas š namijenjena je djeci predškolske i školske dobi koja imaju teškoće u izgovoru toga glasa. Nizovi primjera u kojima se glas š nalazi na različitim mjestima glasovnoga lanca upotpunjeni su zanimljivim sličicama koje asociraju dijete na izgovor određene riječi čiji je sastavni dio i slog s glasom š. Obilje primjera, zanimljiv slikovni materijal i kratak rječnik na kraju vježbenice omogućuju kreativnu uporabu vježbenice stručnjacima logopedima, ali i roditeljima i učenicima koji samostalno žele usavršiti svoj izgovor.

Za provođenje logopedske terapije osposobljen je stručnjak logoped, odnosno magistar logopedije. Logopedske vježbe uobičajeno se provode uživo, ali moguće ih je i odrađivati putem videokonferencijskih alata, odnosno online.Tijekom terapije logoped se može koristiti različitim materijalima - igračkama, slagalicama, radnim listovima itd., ovisno o vrsti ... Vježbenica za uvježbavanje izgovora glasa Š, 2007.

Cijena: kn 40.00 ... Opis - VJEŽBENICA ZA UVJEŽBAVANJE IZGOVORA GLASA Č I Ć. Zanimljivo i funkcionalno usustavljena vježbenica s nizom vježbi za izgovor riječi koje sadrže glasove č i ć namijenjena je djeci predškolske i školske dobi koja imaju teškoće u izgovoru tih glasova. SREBRNI VRTULJAK (za djecu od 3 do 5 godina) ZLATNA TRUBLJA - Montessori priprema za školu (5-7 godina) Čuvaonica Gita - privremeno ne radi; Kućni red; Montessori odgoj kao poticaj za razvoj jezika i govora; Logoped.

POVEZANE KNJIGE