Uhoda

Uhoda - Kepler, Lars | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kepler, Lars
DIMENZIJA
9,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Uhoda.pdf
ISBN
1779310396029

OPIS

Kamera drhtavo i potajice kroz prozor bilježi kako Maria Carlsson oblači crne hulahupke. Snimatelj je nepoznat, a policija gotovo istodobno dobiva tu snimku i dojavu o lešu. Maria je ubijena, s jezika joj je istrgnut pirsing – mali svjetlucavi Saturn. No ona nije jedina žrtva okrutnog ubojice čiji zločini neopisivo podsjećaju na ubojstvo za koje je prije desetak godina osuđen svećenik ovisnik Rocky Kyrklund. Ovaj novi val nasilnih smrti istražuje inspektorica Margot Silverman koja se želi dokazati kolegama kao dostojna zamjena svojem pokojnom prethodniku. U istragu koja tapka u mjestu uključuje se i psihijatar hipnotizer Erik Maria Bark zahvaljujući kojem je Kyrklund završio iza rešetaka. Ipak, pravog rezultata ne može biti ako se Joona Linna ne vrati iz mrtvih. Uhoda, peti roman iz serije o inspektoru Jooni Linni, još je jedan napeti triler nakon kojeg navlačite zavjese na prozorima. Bračni par Ahndoril koji se skriva iza pseudonima Lars Kepler ovim nastavkom samo potvrđuje svoje mjesto među majstorima vrhunskog švedskog trilera. Čita se u dahu! “Vrsna strava u visokom tempu.” – Dagens Nyheter, Švedska “Ova je priča toliko nevjerojatno mračna da će se čitatelj zateći kako istodobno želi okrenuti stranicu i nastaviti čitati, no previše je uplašen da bi to učinio.” – The Sun, Velika Britanija “Divlje i sirovo, vraški zastrašujuće i vraški dobro napisano.” – Ekstra Bladet, Danska “Romani Larsa Keplera uvijek su napeti i slikovito nasilni dok on riječima prikazuje noćnu moru.” – Sydney Morning Herald, Australija “Roman je opsežan, no pripovijedanje je napeto i pod kontrolom, a kratka poglavlja samo pridodaju napetosti, baš kao i uzbuđujući finale.” – Irish Independent, Irska “Uhoda je zastrašujuće štivo u kojem ćete uistinu uživati, no možda će vam trebati malo vremena da zaspite nakon što dovršite čitanje.” – Daily Express, Velika Britanija “Dobro i tečno, roman održava visoki tempo i čita se u dahu.” – Goteborgs-Posten, Švedska “Izvrsno napisani triler koji ne popušta ni na sekundu.” – Adresseavisen, Norveška “Uhoda je remek-djelo iz žanra trilera, ne pada mi na pamet nijedan drugi način na koji bi se opisala ova knjiga.” – Gefle Dagblad, Švedska

Bračni par Ahndoril koji se skriva iza pseudonima Lars Kepler ovim nastavkom samo potvrđuje svoje mjesto među majstorima vrhunskog švedskog trilera. Uhoda - Lars Kepler - Pobjeda svjetla nad tamom Psihološki trileri su jedan od mojih omiljenih književnih žanrova. Obožavam ih ne samo zbog napetosti, strave, naglih obrata i pobjede dobrog nad zlom, već jer su takvi romani ozbiljne obiteljske i društvene drame koje nam objašnjavaju zašto su pojedini ljudi... Uhoda, peti roman iz serije o inspektoru Jooni Linni, još je jedan napeti triler nakon kojeg navlačite zavjese na prozorima.

EUdict (European dictionary) is a collection of online dictionaries for the languages spoken mostly in Europe. These dictionaries are the result of the work of many authors who worked very hard and finally offered their product free of charge on the internet thus making it easier ... Opis - UHODA.

POVEZANE KNJIGE