Slatko doba – hrvatski

Slatko doba – hrvatski - Peruc, Martina | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Peruc, Martina
DIMENZIJA
10,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Slatko doba – hrvatski.pdf
ISBN
2737435305319

OPIS

Knjiga je nastala na temelju rukopisa Codex Laurianensis, zbirke izvornih recepata za slastice datirane u razdoblje 1910. – 1941. Recepte je više od trideset godina bilježila i prikupljala Madame Heda, dama visoke buržoazije koja je u to doba živjela na opatijskoj rivijeri. Nova publikacija u 7 poglavlja donosi 315 recepata iz izvornog rukopisa. Grafički koncept evocira onodobni stil i ukus uz pomoć više od 500 ilustracija kuhinjskog pribora, kućnog namještaja, dekoracija, vrijednih i rijetkih artefakta, arhitekture i plakata od secesije do art décoa. Knjiga je dostupna na hrvatskom, talijanskom i njemačkom jeziku.

Priča o Slatko-slanoj avanturi . Bila jednom jedna pećina, a u pećini dva izvora - Vrelo sjećanja i Vrelo zaborava… Tako počinje legenda o tajanstvenoj proročici koja je živjela u Pećini ponad Vrane, na samome izvoru Potoka budućnosti u kojemu se, kako priča kazuje, spajaju vode oba vrela. Opis.

"Jesen je dobro godišnje doba ... Knjiga "Ožiljci slatkog raja" nije samo najhvaljenija biografija legendarne rock ikone Janis Joplin već je i sjajan prikaz vremena i okruženja u kojemu je živjela; kruna je to petogodišnjeg intenzivnog istraživanja povjesničarke i kritičarke Alice Echols. Uz autoritativan prikaz nezavidnog životnog puta i zavidne glazbene karijere kultne heroine rocka, autorica znalački ... Hrvatski dom Beč pokrenuo volonterski program dostave namirnica i lijekova starijim osobama na području Beča i okolice.

POVEZANE KNJIGE