Zaustavite Ivy Pocket

Zaustavite Ivy Pocket - Krisp, Caleb | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Krisp, Caleb
DIMENZIJA
4,15 MB
NAZIV DATOTEKE
Zaustavite Ivy Pocket.pdf
ISBN
2459849149369

OPIS

U prvom smo nastavku ovog serijala, Samo ne Ivy Pocket, upoznali dvanaestogodišnju junakinju željnu ljubavi čija nevjerojatna mašta svakog zatekne nespremnog, njezino samopouzdanje ne poznaje granice, a kad odluči nešto učiniti, potpuno je nepokolebljiva. U ovom nastavku, Zaustavite Ivy Pocket, Ivy dolazi u London u obitelj pogregnika. Uvjerena je kako je tu dio savršene obitelji, iako se oni prema njoj najčešće odnose kao prema služavki. Ivy tu upoznaje neke nove ljude kojima treba pomoć: nespretnu i znatiželjnu knjižničarku koja se uvijek nađe u Ivynoj blizini u neočekivanim situacijama i plemkinju Estelle koja traži svog brata. No tu su i stari Ivyini poznanici: zlobna i osvetoljubiva Matilda i njezina baka, neugodna gospođica Frost koja običava pomoći Ivy u ključnim trenucima te šašavi duh vojvotkinje od Trinityja. Ivy će i ovaj put pokazati svoj osebujni karakter koji dovodi do smiješnih i napetih situacija jer naša vrlo lojalna, odvažna, nepokolebljiva i naivna junakinja odlučila je držati konce u svojim rukama i istražiti, na svoj način, sve nedoumice, pitanja i tajne koje se pred njom nađu. Satni joj je dijamant pokazao da njezina krhka i nježna prijateljica Rebecca možda ipak nije mrtva, a tajna koja ju najviše muči – tko je njezina majka – možda će se ipak malo otkriti. Ovaj divno duhovit i nevjerojatno zabavan serijal osvojio je brojne čitatelje, a prekrasne ilustracije Barbare Cantini savršeno dočaravaju ovaj divan roman.

U prvom smo nastavku ovog serijala, Samo ne Ivy Pocket, upozn... U prvom smo nastavku ovog serijala, Samo ne Ivy Pocket, upoznali dvanaestogodišnju junakinju željnu ljubavi čija nevjerojatna mašta svakog zatekne nespremnog, njezino samopouzdanje ne poznaje grani... CALEB KRISP ZAUSTAVITE IVY POCKET - Knjiga druga. Naša ponuda može se pretraživati na temelju dva osnovna principa: Pretraga korištenjem tražilice koja je strukturirana tako da se na početku upisivanja željenog pojma u samom polju tražilice u padajućem izborniku pojavljuju rezultati koje je moguće odabrati ili upisivanjem cijelog pojma i odabirom polja Pretraži Zaustavite Ivy Pocket.

Dodaj u košaricu Šarmantna obitelj pogrebnika usvojila je Ivy Pocket, a Ivy je uvjerena kako je oličenje savršene kćeri iako je majka tjera da čisti kuću kao da je služavka. No tu su nove tajne koje treba otkriti, prijatelji koje treba spasiti, neobična pitanja koja traže odgovore. Zaustavite Ivy Pocket, 2.

POVEZANE KNJIGE