99 priča iz Biblije

99 priča iz Biblije - David, Juliet | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
David, Juliet
DIMENZIJA
5,80 MB
NAZIV DATOTEKE
99 priča iz Biblije.pdf
ISBN
8695456818853

OPIS

Dječja autorica Juliet David, čitateljima poznata po hit izdanju za djecu “Biblija za malene”, “99 molitava za djecu” kao i interaktivnim izdanjima “Biblija za malene – Igraj se i nauči” te “Veliko božićno putovanje”, u suradnji s ilustratoricom Elinom Ellis priredila je knjigu “99 priča iz Biblije”. Ova zanimljiva knjiga donosi 99 priča iz Starog i Novog zavjeta koje prate prigodne ilustracije. U ovoj knjizi, priče su prikazane na jednostavan i zanimljiv način, prilagođeno svakom djetetu. Knjiga će zasigurno oduševiti djecu, ali i roditelje koji s njima budu čitali biblijske priče.

Govori o ljudima Biblije i stvarima koje su radili. Prikazuje veličanstvenu nadu vječnog života na rajskoj ... Priča o ovci, novčiću i izgubljenom sinu.

Prikazuje veličanstvenu nadu vječnog života na rajskoj ... Priča o ovci, novčiću i izgubljenom sinu. U prvoj priči javlja se pastir koji, primijetivši da je jedna ovca zalutala u vrelo doba dana, ostavlja preostalih 99 ovaca i traži onu izgubljenu.

POVEZANE KNJIGE