Zatvorenik moje čežnje

Zatvorenik moje čežnje - Lindsey, Johanna | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lindsey, Johanna
DIMENZIJA
11,91 MB
NAZIV DATOTEKE
Zatvorenik moje čežnje.pdf
ISBN
8506886113309

OPIS

Srčana Rowena Belleme mora roditi nasljednika ili će se suočiti s opasnim gnjevom nemilosrdnog polubrata koji bi uskoro mogao izgubiti svoje prijevarom stečeno bogatstvo. Neodoljivi Warrick de Chaville savršen je izbor za oca njezina djeteta, a to znači da će Rowena trebati zarobiti zgodnog viteza i prisiliti ga da se pokori njezinim ljubavnim hirovima… Plemeniti Warrick hrabro se opirao, ali izdala ga je vlastita muškost. Potpuno su ga opčinile Rowenine safirne oči i sladostrasna ljepota. Zbog toga sve vrijeme planira primjerenu osvetu. Žarko očekuje trenutak kad će njegova čulna gospodarica postati bespomoćna zatočenica i kad će morati pretrpjeti istu žestoku i strastvenu muku te iznimnu ekstazu kroz koju je i sam prošao… Zatvorenik moje čežnje prvi je roman hit-autorice ljubavnih priča Johanne Lindsey preveden na hrvatski jezik koji će zasigurno zarobiti srca mnogih čitatelja. Roman je s engleskog jezika preveo Vinko Vego.

Količina. Dodaj u košaricu Zatvorenik moje čežnje prvi je roman hit-autorice ljubavnih priča Johanne Lindsey preveden na hrvatski jezik koji će zasigurno zarobiti srca mnogih čitatelja.

Zbog nje pristaje na brak koji joj je ugovorio polubrat, brak sa starcem koji joj može biti djeda, samo kako bi ... ZATVORENIK MOJE ČEŽNJE << PRETHODNI. SLJEDEĆI >> ZATVORENIK MOJE ČEŽNJE.

POVEZANE KNJIGE