Vrijeme ljubavi

Vrijeme ljubavi - Tribuson, Goran | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tribuson, Goran
DIMENZIJA
5,88 MB
NAZIV DATOTEKE
Vrijeme ljubavi.pdf
ISBN
7644134171766

OPIS

Moja je majka znala govoriti kako se ljubavi čovjek uči na najrazličitije načine, ali ponajbolje je kad to radi uz pomoć velikih umjetničkih djela, ponajprije slikarstva, glazbe i lijepe književnosti klasičnoga tipa. Moj bi se otac samo nakašljao, nakon čega bi majka redovito kazala: – Molim te, Branko, pa valjda se zna na što sam mislila. Ja baš i ne mogu razabrati na što je majka mogla misliti, ali sam poslije shvatio kako se sve što je kazala o ljubavi odnosi na ljubav u najširem smislu riječi, od samilosti pa do podavanja cijeloga sebe za neku dobru i plemenitu stvar. Dakle, ljubav na koju se majka tada pozivala nije se mnogo razlikovala od one o kojoj danas govori papa Franjo.

Tada Ljubav začuje neki glas: "Dođi, Ljubavi, ja ću te povesti sa sobom." Bio je to starac u malenom čamcu. Kada su stigli do kopna Ljubav se iskrca, a starac ode. Iako je nama vrijeme ljubavi sve dane u godini, neka bude u skladu s...

Tinejdžer genijalac Stillman (Butterfield) zaljubljen je u djevojku Debbie (Turner) koja ga iznenada napusti nakon godine dana. Izumi vremenski stroj i pokuša dobiti drugu priliku za ljubav, jer bi svaki genijalac slomljena srca učinio takvo što. Božićno je vrijeme uistinu jedno od najljepših razdoblja u godini.

POVEZANE KNJIGE