Odnosi s javnošću – teorija i praksa

Odnosi s javnošću – teorija i praksa - Tomić, Zoran | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tomić, Zoran
DIMENZIJA
9,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Odnosi s javnošću – teorija i praksa.pdf
ISBN
7803279458499

OPIS

Prošlo je osam godina od prvog izdanja knjige dr. sc. Zorana Tomića Odnosi s javnošću. Teorija i praksa. Prvo izdanje knjige imalo je 35 poglavlja, dok ih je u drugom, dopunjenom i izmijenjenom izdanju 54 na 1.368 stranica. Pored osuvremenjivanja i aktualiziranja postojećih poglavlja u ovom izdanju pojavljuju se i određene nove cjeline. Znanstvenici s područja odnosa s javnošću slažu se da je riječ o prvom hrvatskom cjelovitom udžbeniku za odnosa s javnošću. Zahvaljujući svojoj cjelovitosti knjiga je uvrštena kao obvezna literatura na dodiplomskim, diplomskim i doktorskim studijima na više sveučilišta i visokih škola, poput: Zagreba, Sarajeva, Beograda, Skoplja, Podgorice, Mostara, Dubrovnika, Tuzle, Banja Luke, Splita, Osijeka, Zenice i dr.

Zoran Tomić MONUMENTALNO DJELO "ODNOSI S JAVNOŠĆU - TEORIJA I PRAKSA" KNJIGA ZA SVE RAZINE OBRAZOVANJA Prof. dr.

"Enciklopedija odnosa s javnošću (Zoran Tomić, Odnosi s javnošću: Teorija i praksa, Synopsis, Zagreb - Sarajevo, 2016.)." Odnosi s javnošću Teorija i praksa. 1,774 likes.

POVEZANE KNJIGE