Kazneno procesno pravo – primjerovnik

Kazneno procesno pravo – primjerovnik - Bonačić, M. | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bonačić, M.
DIMENZIJA
3,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Kazneno procesno pravo – primjerovnik.pdf
ISBN
1325448601561

OPIS

Peto izdanje priručnika za nastavu iz kaznenog procesnog prava, Primjerovnik, zbirka je praktičnih primjera s pitanjima i odgovorima. Svi su primjeri sistematizirani i sastoje se od konkretnog slučaja koji opisuje bilo autentičnu, bilo hipotetičku problemsku situaciju, uputu na primjenjive zakonske propise te pitanja i odgovore na njih. Obrađene teme su subjekti kaznenog postupka, sudovi i njihova nadležnost, kao i svi stupnjevi kaznenog postupka (izvidi, istraživanje i istraga, dokazne radnje, međupostupak, rasprava, postupak o pravnom lijeku). Na kraju je stvarno kazalo.

Ako nastavite pregledavati ove stranice, kolačići će biti korišteni u suradnji s vašim preglednikom Weba. Ovo web sjedište koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) da bi se korisnicima prikazao dinamičan i personaliziran sadržaj, te su oni nužni za ispravan rad.

Ivičević Karas, I ... KAZNENO PROCESNO PRAVO - Primjerovnik. 80,00 kn dostupno.

POVEZANE KNJIGE