Mali čarobnjaci vole matematiku 2

Mali čarobnjaci vole matematiku 2 - Gordana Hren | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gordana Hren
DIMENZIJA
4,28 MB
NAZIV DATOTEKE
Mali čarobnjaci vole matematiku 2.pdf
ISBN
5824295756804

OPIS

“Mali čarobnjaci vole matematiku” nudi zabavne aktivnosti koje će zaokupiti vaše mališane. Svaka od dviju vježbenica u seriji fokusira se na raznolike pedagoške ciljeve kako bi dijete u potpunosti pripremila za školu. Počnite od prve i polako gradite znanje, razumijevanje i samopouzdanje djeteta. Upute za rješavanje jasne su i jednostavne, a uključeni su i primjeri kako biste znali gdje početi. Na zadnjoj su stranici i rješenja! Vježbenice “Mali čarobnjaci uče matematiku” namijenjene su predškolarcima (već od treće godine!), kao i školarcima koji muku muče s matematikom, a djecu uče što je matematika, zašto nam je potrebna i koliko zabavna može biti!

Proučavati ćemo različite strategijama računanja, uočavati pravilnosti među brojevima, rješavati zabavne matematičke zadatke, logičke zadatke i igrati matematičke igre, te raditi na ... knjige za djecu, slikovnice, biblioteka loptica, knjige, knjiga broj 2 izgledao je ovako: Odrasle osobe su mi savetovale da se manem crtanja zmij-skog cara spolja ili iznutra i da se posvetim geografiji, istoriji, matematici i gramatici. Tako sam, eto, u šestoj godini napus-tio divno zanimanje slikara.

Svaka od dviju vježbenica u seriji fokusira se na raznolike pedagoške ciljeve kako bi dijete u potpunosti pripremila za školu. Počnite od prve i polako gradite znanje, razumijevanje i samopouzdanje djeteta. MALI ČAROBNJACI VOLE MATEMATIKU 1 "Mali čarobnjaci vole matematiku" nudi zabavne aktivnosti koje će zaokupiti vaše mališane.

POVEZANE KNJIGE