Živi labirint

Živi labirint - Foulds, Adam | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Foulds, Adam
DIMENZIJA
7,76 MB
NAZIV DATOTEKE
Živi labirint.pdf
ISBN
2458247764411

OPIS

Duševna bolnica na rubu Londona 1837. susretište je pjesnika iz zabiti, Johna Clarea, budućeg najslavnijeg pjesnika viktorijanske Engleske Alfreda Tennysona i mnoštva drugih osebujnih likova. U ovome povijesno vjerodostojnom ali istodobno lirskom prozom prožetome romanu autor promišlja sudbine svojih likova naglašavajući kako je naša osobnost u jednakoj mjeri učinak činjenica i fantazija.

Naša ponuda može se pretraživati na temelju dva osnovna principa: Pretraga korištenjem tražilice koja je strukturirana tako da se na početku upisivanja željenog pojma u samom polju tražilice u padajućem izborniku pojavljuju rezultati koje je moguće odabrati ili upisivanjem cijelog pojma i odabirom polja Pretraži ... Roman Živi labirint ušao je u uži izbor za nagradu Man Booker 2009. Treći Fouldsov roman, In The Wolf 's Mouth, koji slijedi sudbinu četvorice muškaraca u užasu i kaosu Drugog svjetskog rata, ušao je 2015.

Knjiga pod nakladom Vuković & Runjić izdana je kao meki uvez uvez. Pročitajte više. Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Živi labirint autora Foulds, Adam.

POVEZANE KNJIGE