Stvar izbora

Stvar izbora - Gordon, Noah | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gordon, Noah
DIMENZIJA
7,82 MB
NAZIV DATOTEKE
Stvar izbora.pdf
ISBN
5177009461661

OPIS

Stvar izbora – u ovom romanu suvremeni američki romanopisac privodi kraju veliku trilogiju o liječničkoj obitelji Cole, koja je počela romanom Iscjelitelj, s legendarnim liječnikom Robertom J. Coleom iz 11. stoljeća, a nastavila se romanom Šaman. Svaki je najstariji sin u ovoj dinastiji nosio isto ime i isti srednji inicijal, a neki su imali i zapanjujuće šesto čulo poznato kao Dar – zastrašujuću i instinktivnu spoznaju o tome da će netko umrijeti. U ovome nastavku Dar se ponovo pojavljuje, ali ovaj put u kćeri Roberte Jeanne d’Arc Cole, poznatoj po nadimku R. J. Ona prkosi svome voljenom ocu odlukom da studira pravo, a ne medicinu, ali shvatit će da ne može pobjeći prstu sudbine kad otkrije da je naslijedila Dar. Dok drži bolesnika za ruku, R. J. osjeća da će on umrijeti. Nažalost, riječ je o njezinu ljubavniku. Noseći se s gubitkom, shvaća da mora prihvatiti svoju sudbinu i postati liječnica. No, njezin život se mijenja kada se preseli u mali grad, gdje se kao liječnica suočava sa strašnom dilemom…Malo o autoru: Noah Gordon suvremeni je američki književnik. Njegov najveći hit, roman Iscjelitelj, postao je velika uspješnica i uspješno se prodaje već više od trideset godina, a prema njemu je snimljen i istoimeni film. Na hrvatski su mu jezik prevedeni i romani: Šaman, Iscjelitelj iz Zaragoze, Rabin, Jeruzalemski dijamant i Vinogradar.

linkin park a sada 5 osoba kojima zelim prenjet stafetu: DJ Dodo *~.°luška°.~* Stvar izbora Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE.

Svaki je najstariji sin u ovoj dinastiji nosio isto ime i isti srednji inicijal, a neki su ... Sloboda je u glavi. Ona sloboda koju ti nitko ne može dati, niti je oduzeti.

POVEZANE KNJIGE