Supruga vlasnika plantaže čaja

Supruga vlasnika plantaže čaja - Jefferies, Dinah | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jefferies, Dinah
DIMENZIJA
4,30 MB
NAZIV DATOTEKE
Supruga vlasnika plantaže čaja.pdf
ISBN
1160778967371

OPIS

Novopečeni bračni par, gotovo neznanci, duboko zaljubljeni, a oboje skrivaju tajnu jedno od drugog… Devetnaestogodišnja Gwendolyn Hooper silazi s parobroda na Cejlon, željna započeti novi život kao udana žena. Ali, dočekuje je suzdržan, tajnovit i mrzovoljan suprug. Laurence je neprestano na poslu pa njegova mlada engleska supruga mora sama istraživati plantažu. Lutajući zabranjenim mjestima Gwen nalazi zaključana vrata, škrinje pune prašnjavih haljina i malen grob obrastao raslinjem – ključeve skrivene, neizrecive prošlosti. Gwen uskoro zatrudni, a njezin je suprug presretan. Nakon porođaja se suočava sa strašnom odlukom koju mora po svaku cijenu sakriti od Laurencea. Kad istina izađe na vidjelo, hoće li joj suprug moći oprostiti to što je učinila? Savršena knjiga za mene, tajnovitost, slomljena srca i radost – nisam je mogla ispustiti iz ruku. – Santa MontefioreMalo o autorici: DINAH JEFFERIES rođena je u Maleziji, a u devetoj godini preselila se u Englesku. I dalje voli jugoistočnu Aziju te Daleki Istok pa spremno koristi svaku priliku da otputuje onamo. Svojedobno je živjela u komuni s rock bendom te je izlagala svoja likovna djela. Nakon što je živjela u Italiji i Španjolskoj, sada živi u Gloucestershireu sa suprugom i norfolškim terijerom te se bavi isključivo pisanjem. Supruga vlasnika plantaže čaja njezin je drugi roman. Da biste doznali više o Dini, slijedite je na [email protected] ili posjetite njezinu web-stranicu www.dinahjefferies.com.

Istražujući plantažu pronalazi tajni prolaz ... Radnja je to romana "Supruga vlasnika plantaže čaja" autorice Dinah Jefferies koja je upravo objavljena u Hrvatskoj. Autorica je dala intervju Nacionalu.

Kako stalno ima posla na plantaži Gwen sama istražuje svoj novi dom. Istražujući plantažu pronalazi tajni prolaz ... „Supruga vlasnika plantaže čaja", po meni ima jedna značaj „prijelaz" tijekom radnje tj.

POVEZANE KNJIGE