Supruga vlasnika plantaže čaja

Supruga vlasnika plantaže čaja - Jefferies, Dinah | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jefferies, Dinah
DIMENZIJA
8,52 MB
NAZIV DATOTEKE
Supruga vlasnika plantaže čaja.pdf
ISBN
6524368877014

OPIS

Novopečeni bračni par, gotovo neznanci, duboko zaljubljeni, a oboje skrivaju tajnu jedno od drugog… Devetnaestogodišnja Gwendolyn Hooper silazi s parobroda na Cejlon, željna započeti novi život kao udana žena. Ali, dočekuje je suzdržan, tajnovit i mrzovoljan suprug. Laurence je neprestano na poslu pa njegova mlada engleska supruga mora sama istraživati plantažu. Lutajući zabranjenim mjestima Gwen nalazi zaključana vrata, škrinje pune prašnjavih haljina i malen grob obrastao raslinjem – ključeve skrivene, neizrecive prošlosti. Gwen uskoro zatrudni, a njezin je suprug presretan. Nakon porođaja se suočava sa strašnom odlukom koju mora po svaku cijenu sakriti od Laurencea. Kad istina izađe na vidjelo, hoće li joj suprug moći oprostiti to što je učinila? Savršena knjiga za mene, tajnovitost, slomljena srca i radost – nisam je mogla ispustiti iz ruku. – Santa MontefioreMalo o autorici: DINAH JEFFERIES rođena je u Maleziji, a u devetoj godini preselila se u Englesku. I dalje voli jugoistočnu Aziju te Daleki Istok pa spremno koristi svaku priliku da otputuje onamo. Svojedobno je živjela u komuni s rock bendom te je izlagala svoja likovna djela. Nakon što je živjela u Italiji i Španjolskoj, sada živi u Gloucestershireu sa suprugom i norfolškim terijerom te se bavi isključivo pisanjem. Supruga vlasnika plantaže čaja njezin je drugi roman. Da biste doznali više o Dini, slijedite je na [email protected] ili posjetite njezinu web-stranicu www.dinahjefferies.com.

... Laurence je neprestano na poslu pa njegova mlada engleska supruga mora sama istraživati plantažu.

Povezani proizvodi 'SUPRUGA VLASNIKA PLANTAŽE ČAJA' - Dinah Jefferies 'Iznimno ugodno štivo, potresno i silno zanimljivo' - Isabel Wolff. Nezaboravna knjiga autorice Dinah Jefferies je intezivno dirljiva i pronicljiva priča koja uvjerljivo dočarava okus kolonijalnog Cejlona.

POVEZANE KNJIGE