Priče o jazzu i drugi zapisi

Priče o jazzu i drugi zapisi - Drach, Saša | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Drach, Saša
DIMENZIJA
7,66 MB
NAZIV DATOTEKE
Priče o jazzu i drugi zapisi.pdf
ISBN
6731458907098

OPIS

Knjiga zagrebačkog antikvara, novinara i prevoditelja donosi niz zapisa o tome kako je jazz ušao u njegov život i tamo se trajno nastanio; o upečatljivim i neizbrisivim dojmovima koje su na njega ostavili pojedini jazz glazbenici, koncerti, albumi i skladbe. Ljubav i strast prema jazzu, knjigama, filmu, fotografiji i kazalištu tijesno je isprepletena s ljubavlju prema ljudima koji su obilježili autorov život, a zapisi o njima variraju od zabavnih i duhovitih do dirljivih i potresnih. Moja prva jazz ploča jedan je od osamnaest eseja Priča o jazzu i drugih zapisa Saše Dracha. Zbirka ima svoju „a“ i „b“ stranu. Na „a“ strani nalaze se osobni eseji o jazzu, na „b“ strani zapisi o odrastanju, obiteljskim izletima, obiteljskom psu, i obiteljskoj traumi. Sašin tekst prelijeva se od novinskih reportaža, i autorskih tekstova o jazzu, preko osobnih priča o jazzu, do najintimnijih zapisa. U tom prelijevanju zbirka postiže idealne omjere tamo gdje se priče o jazzu miješaju s osobnim pričama, i tamo gdje se osobne priče miješaju s obiteljskim traumama.

Knjiga pod nakladom Sandorf izdana je kao meki uvez uvez. Pročitajte više. Takva je nova, druga po redu autorska knjiga antikvara, novinara i prevoditelja Saše Dracha (r.

21 x 15 cm ... Priče o jazzu i drugi zapisi book. Read reviews from world's largest community for readers.

POVEZANE KNJIGE