Planer – Otvori vrata svoga srca

Planer – Otvori vrata svoga srca - Brahma, Ajahna | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Brahma, Ajahna
DIMENZIJA
10,35 MB
NAZIV DATOTEKE
Planer – Otvori vrata svoga srca.pdf
ISBN
5612464162262

OPIS

Ovaj dnevnik sadrži 118 citata Ajahna Brahma, pomno izabranih iz njegovih uspješnica “Krava koja je plakala” i “Slonica koja je izgubila sreću”. Neka te riječi Ajahna Brahma vode, nadahnu i dotaknu tvoje srce dok pišeš u dnevnik. Raduj se šireći dobrotu, mir i mudrost. Neka ti život bude sretan i ispunjen.Kada shvatimo da nikamo ne možemo pobjeći, tada se valja suočiti s problemom, a ne pokušavati pobjeći od njega. Većina problema ima rješenje, koje ne vidimo kada od njih bježimo.Budistički redovnik već više od trideset godina, Ajahn Brahm je opat i duhovni ravnatelj Budističkog društva Zapadne Australije. Diljem svijeta tražen je kao duhovni učitelj i popularni predavač. Svojim javnim predavanjima privlači tisuće ljudi.

3:20) Tako, ako tvoriš vrata svoga srca Isusu, On će ući unutra. Isus će ispuniti tvoje srce.

Pokajanje je uistinu jedna od najsnažnijih stvari u životu. Njime mijenjamo svoj cjelokupni život. Otvori mi vrata svoga srca, pusti me unutra i ne daj mi nikad da izađem.

POVEZANE KNJIGE