Kad natjecanje postane opasna igra

Kad natjecanje postane opasna igra - Moore-Mallinos, Mazali | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Moore-Mallinos, Mazali
DIMENZIJA
10,70 MB
NAZIV DATOTEKE
Kad natjecanje postane opasna igra.pdf
ISBN
7220570965227

OPIS

Napokon je došlo ljeto što znači da će David i njegova obitelj uskoro krenuti prema svojoj vikendici na jezeru gdje provode praznike. Davida tamo čekaju njegovi najbolji prijatelji, s kojima svakog ljeta igra omiljenu igru: izazov! Iako je sve započelo kao bezopasna igra i smiješna zabava, čini se da je ovog ljeta sve preraslo u jako opasnu igru… Što će se dogoditi kad jedan izazov postane preopasan i kad se najbolji prijatelj nađe u životnoj opasnosti? Pročitajte i saznajte!

U našim igrama, svatko može postaviti rekord, ostavljajući iza sebe konkurente. Prezaštitnički nastrojena Diane je od rođenja odgajala svoju kćer Chloe u potpunoj izolaciji od svijeta. Kad Chloe odraste i postane mlada žena, počinje otkrivati da stvari u njihovoj kući nisu onakvima kakvima se čine.

Nije potrebno da postane sportaš, kako bi sudjelovali u biatlonu, kad skijaši idu na udaljenost i pucati na mete. U našim igrama, svatko može postaviti rekord, ostavljajući iza sebe konkurente. Prezaštitnički nastrojena Diane je od rođenja odgajala svoju kćer Chloe u potpunoj izolaciji od svijeta.

POVEZANE KNJIGE