Kad video igrice preuzmu kontrolu

Kad video igrice preuzmu kontrolu - Moore-Mallinos, Mazali | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Moore-Mallinos, Mazali
DIMENZIJA
12,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Kad video igrice preuzmu kontrolu.pdf
ISBN
2339664771314

OPIS

Video vamipri ponovno napadaju! Nitko ne zna bolje od Zlatka da ni u čemu ne treba pretjerivati, posebno kad je riječ o video igricama. Opsjednut pobjeđivanjem, Zlatko postaje nova žrtva video vampira. Ne samo da su iz njega isisali vrijeme i energiju, nego su ga pretvorili u zombija blijedog lica i tupog pogleda. Hoće li video vampiri u potpunosti zavladati Zlatkovim životom ili će pronaći načinkako se riješiti strašnih čudovišta? Pročitajte i saznajte!

Nakon što se napravi dobar posao i postignu vrhunski rezultati, vrijeme je za odmor i opuštanje, a upravo toga svjestan je Petar Dragić. On je, naime, veliki pobornik team buildinga pa ga nerijetko možete zateći kako ... Nakon što se napravi dobar posao i postignu vrhunski rezultati, vrijeme je za odmor i opuštanje, a upravo toga svjestan je Petar Dragić.

Problemska slikovnica za roditelje i djecu o vrlo aktualnim žrtvama video igrica i interneta. Naime, kad video igrice preuzmu kontrolu i ... Fotografkinja Kayln Noland bila je na mnogim porođajima kroz godine rada, a nedavno je prisustvovala porodu mame Cheyenne Munoz koja je rodila svoju 'duginu' bebu u bolnici u Kentuckyju.

POVEZANE KNJIGE