Kad se zanemare internetska pravila

Kad se zanemare internetska pravila - Moore-Mallinos, Mazali | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Moore-Mallinos, Mazali
DIMENZIJA
9,61 MB
NAZIV DATOTEKE
Kad se zanemare internetska pravila.pdf
ISBN
1721651953250

OPIS

Računala su zakon! Ne samo da na njima možeš pronaći informacije o svemu i svačemu što ti padne napamet, već se možeš i dopisivati s nepoznatim ljudima. Ali, kao i za sve super stvari, i za računala postoje brojna pravila koja bi svi, a posebno djeca, trebali poštivati, iako to ponekad ne rade… Naša glavna junakinja mislila je da su pravila gubitak vremena i nije shvaćala u čemu je toliki problem što se dopisuje s nepoznatim ljudima putem interneta…. Tko je nepoznata osoba s kojom se dopisivala i kako je to završilo? Pročitajte i saznajte!

Ali, kao i za sve super stvari, i za računala postoje brojna pravila koja bi svi, a posebno djeca, trebali poštivati, iako to ponekad ne rade… Kad se moliš prije i nakon biblijskog tečaja, neka tvoje molitve budu konkretne. Neka se po tvojim riječima vidi da ti je iskreno stalo do osobe s kojom proučavaš.

"Što više nastojite tinejdžere držati na uzdi, to će se oni više opirati", kažu psihoterapeuti Mira Kirshenbaum i Charles Foster u svojoj knjizi Parent ... Internetska biblioteka pomoću koje možete pretraživati izdanja Jehovinih svjedoka na raznim jezicima. ...

POVEZANE KNJIGE