Gospođica Knedlica

Gospođica Knedlica - Murphy, Julie | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Murphy, Julie
DIMENZIJA
11,72 MB
NAZIV DATOTEKE
Gospođica Knedlica.pdf
ISBN
5168370389374

OPIS

Iako je mama, bivša kraljica ljepote, od milja zove Knedlica, Willowdean se uvijek ugodno osjećala u vlastitoj koži. Uz svoju najbolju prijateljicu Ellen, pravu sveameričku ljepoticu, Will neopterećeno provodi srednjoškolske dane… sve dok se ne zaposli u Harpyju, mjesnom restoranu brze hrane. Tamo upoznaje Boa „iz privatne škole“, zgodnog bivšeg košarkaša. Will nije iznenađena što je Bo privlači, no nemalo se iznenadi kad shvati da se i ona sviđa njemu. Umjesto da u vezi s Boom stekne još veće samopouzdanje, Will počinje sumnjati u sebe. Ne bi li tome stala na kraj, odluči učiniti nešto nepojmljivo: prijavljuje se na natjecanje ljepote Miss Teen Blue Bonnet – zajedno s još nekoliko, blago rečeno, neobičnih kandidatkinja – sve kako bi svijetu pokazala da zaslužuje biti na pozornici baš kao i svaka mršavica. Usput će preokrenuti naglavce cijeli Clover City, ali, najviše od svega, vlastiti život. „Osebujan pogled na život glavne junakinje nagnat će čitatelje na promišljanje o mukotrpnom putu izgradnje samopouzdanja… Izvanredno!“ – Booklist „Opsjednuta sam ovom knjigom. Opako duhovita, tužno stvarna, s mnoštvom simpatičnih likova, Gospođica Knedlica je prava zvijezda.“ – Katie Cotugno

Uz svoju najbolju p… Readers' questions about Gospođica Knedlica (Dumplin' #1). 29 questions answered. Gospođica knedlica: Julie Murphy: 9789533434230: Knjiga | Algoritam MK - Internetska knjižara Umjesto da u vezi s Boom stekne još veće samopouzdanje, Will počinje sumnjati u sebe.

Opis. Iako je mama, bivša kraljica ljepote, od milja zove Knedlica, Willowdean se uvijek ugodno osjećala u vlastitoj koži.

POVEZANE KNJIGE