Dug put kući

Dug put kući - Steel, Danielle | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Steel, Danielle
DIMENZIJA
7,61 MB
NAZIV DATOTEKE
Dug put kući.pdf
ISBN
5289523466889

OPIS

Autorica bestselera Danielle Steel vodi nas na potresno putovanje u srce američke skrivene sramote u romanu koji istražuje snagu oprosta, mračne strane djetinjstva i nesalomljivost duha jedne žene. S dubokim razumijevanjem, Danielle Steel donosi živu sliku skrhanog svijeta zlostavljanog djeteta i hrabrosti potrebne za obračun i oslobađanje od prošlosti. Izazovno i sućutno djelo, ova priča o ozdravljenju koja će vas potresti i dirnuti, razotkriva užas zlostavljanja djece i otvara vrata problemu koji se može ticati svakoga. Dug put kući je više od dobro ispričane priče. To je inspiracija, hrabro djelo puno nade i ljubavi.

Taj dan u vojnim analima ostao je zabeležen kao "Crna nedelja". U prijevodu Anje Majnarić, Dug put kući još je jedan poklon Kingovim fanovima prije pojavljivanja romana Kula tmine. V.B.Z.

U prijevodu Anje Majnarić, Dug put kući još je jedan poklon Kingovim fanovima prije pojavljivanja romana Kula tmine. Dug put kući nastavlja se na događaje iz prvog dijela (Revolveraš je rođen, Algoritam 2009.Prvi dio stripa posuđivao je sekvence iz četvrte knjige serijala (Wizard and Glass, 1997.), a drugi dio je,u scenarističkom smislu, samostalni projekt već spominjane Robin Furth.Na početku stripa zatičemo junačkog revolveraša Rolanda Deschaina i članove njegovog ka-teta (nešto poput ... "Kako su granice zatvorene već više od godinu dana, i putnički prijevoz je zaustavljen, bio je to dug i težak put kući," napisalo je Ministarstvo u svojoj objavi. Prvo su putovali 32 sata vlakom od Pjongjaga, potom još dva sata autobusom do granice, te konačno vlastitim pogonom do Rusije. Povratak kući čeka i 150 ruskih turista, koji se nalaze na Tenerifima.Oni ne uspevaju da stignu nu kontinentalni seo Španije.

POVEZANE KNJIGE