Ljubav i rat

Ljubav i rat - Amat, Nuria | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Amat, Nuria
DIMENZIJA
10,96 MB
NAZIV DATOTEKE
Ljubav i rat.pdf
ISBN
5849883444860

OPIS

Rat je posle odneo sve, i inat, i neslaganje, i kuću, i naselje, i ljubavi i ljutnje su spaljeni, izgubljeni, mi smo bili izgubljeni i ja sam nju izgubio. Moju voljenu dragu." "Ljubav i rat potpuno su isto jer su lukavstvo i politika dozvoljeni i u jednom i u drugom slučaju." Miguel de Cervantes "Ljubav ima dvije pratilje: Dobrotu i Strpljivost." Dante "Ljubav je grijeh u teološkim naukama, zabranjen odnos u sudskoj praksi i pojam za koji filozofi nikako da nađu vremena." Karl Kraus Ljubav i rat Frank Miller Klaus Janson Bill Sienkiewicz.

Dodaj u košaricu Danju odvjetnik, noću superjunak, Matt Murdock pokušava pomoći onima kojima nitko drugi ne može. Duboko u ponorima njujorške četvrti Hell`s Kitchen, Daredevil nastavlja svoj križarski pohod za pravdom. Najava za film Ljubav i rat ''Ljubav i rat'' prvi je Amatin roman napisan na katalonskom u kojem priziva bolna sjećanja na strahote Španjolskog građanskog rata, ali ispisuje i nježnu posvetu ljubavi.

POVEZANE KNJIGE