Naš mali Pariz

Naš mali Pariz - Klaričić-Veg, Darija | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Klaričić-Veg, Darija
DIMENZIJA
3,91 MB
NAZIV DATOTEKE
Naš mali Pariz.pdf
ISBN
1685177829184

OPIS

Naš Mali Pariz uzbudljiva je priča o zajedničkoj borbi gradske djece, Livađana, i djece iz Dječjeg doma, Domčana, da sačuvaju gradsku livadu koja je njihov jedini prostor za igru. Njihov plan želi spriječiti druga skupina dječaka, predvođena Kočom, a tu su i odrasli koji od livade žele napraviti parkiralište. U priči o zajedničkoj borbi upoznajemo živote glavnih junaka: djevojčice Mirne, vedre, neustrašive, uvijek spremne pomoći, i dječaka Luke koji se jednog dana pojavio u Domu i ubrzo postao Mirnin prijatelj. Skupina djece okupljena oko Mirne i Luke doživjet će niz pustolovina: gradnju kućice na drvetu, obranu livade od odraslih, borbe s dječacima okupljenima oko Koče, optužbe na račun Luke za krađu domskog novca i mnoge druge.

Prodaja second hand i antiknih knjiga na otvorenome pariška je tradicija koja datira još iz doba renesanse.. Teško da možete posjetiti Pariz a da pritom ne prošećete romantičnom šetnicom uz Seinu duž koje ne ... Izvor: RTS, 02.Feb.2021, 14:01 Delegaciji Srbije u Parizu predstavljen dizajn vagona budućeg metroa u Beogradu.

Markon je jedan od najvažnijih svetskih lidera i iskreni prijatelj Srbije, a njegova poseta Srbiji 2019. godine bila je od istorijskog značaja za naše odnose i od tada naša politička i ekonomska saradnja imaju samo uzlazni nivo - rekao je Vučić. Mali Pariz.

POVEZANE KNJIGE