Maša i sport

Maša i sport - Pilić, Sanja | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pilić, Sanja
DIMENZIJA
3,59 MB
NAZIV DATOTEKE
Maša i sport.pdf
ISBN
1788074151828

OPIS

Maša zna da je sport vrlo važan za zdravlje svakog djeteta. No kako natjerati na sportske aktivnosti one koji više vole sjediti pred računalom ili ležati ispred televizora!Priča pogodna za početnike u čitanju Lako čitljiva slova Ilustracije u bojiSanja Pilić rođena je 1954. godine u Splitu. Završila je Školu primijenjene umjetnosti, fotografski odsjek. Radila je kao fotografkinja, trik-snimateljica i koloristica na crtanom filmu.Surađivala je s Autonomnom ženskom kućom iz Zagreba i radila sa zlostavljanom djecom. Članica je raznih prosudbenih odbora za dječje stvaralaštvo. Nastupa u školama na dječjim literarnim druženjima. Katkad se bavi novinarstvom.Njezini tekstovi prevedeni su na slovenski, engleski, njemački, nizozemski, talijanski i mađarski jezik.Živi i radi u Zagrebu.

Ipak, ova zima joj je ... Junaci naše priče su - potražni psi Maša i Meggy, dobrovoljni vatrogasci i ponopravni članovi obitelji Kmet iz Višnjana. Meggy i Maša imale su zasad 4 uspješne akcije.

No kako natjerati na sportske aktivnosti one koji više vole sjediti pred računalom ili ležati ispred televizora. Maša zna da je sport vrlo važan za zdravlje svakog djeteta. No kako natjerati na sportske aktivnosti one koji više vole sjediti pred računalom ili ležati ispred televizora! - Priča pogodna za početnike u čitanju - Lako čitljiva slova - Ilustracije u boji Opis - MAŠA I SPORT.

POVEZANE KNJIGE