Glumica njegova života

Glumica njegova života - Kugli, Rosie | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kugli, Rosie
DIMENZIJA
4,30 MB
NAZIV DATOTEKE
Glumica njegova života.pdf
ISBN
5017407821870

OPIS

Ubojstvo cijenjenog filmskog režisera Fabijana Detonija izaziva sablazan u filmskim i umjetničkim krugovima, tim više što je glavna osumnjičena njegova supruga, slavna glumica Adela Detoni koja je priznala ubojstvo. Adela i njezina sestra Irma nikad nisu bile osobito bliske, pogotovo nakon što je Fabijan oženio Adelu, iako je Irma u srednjoškolskim danima bila ludo zaljubljena u njega. Sestre godinama nisu razgovarale. No ipak, tragedija koja se dogodila povezat će ih na čudne načine. Irma koja se bori sa dvojakim osjećajima, na kraju odlučuje pomoći sestri i tako se zbližava s inspektorom koji se kobne večeri zatekao na mjestu zločina i koji će joj pomoći da preispita svoj život, ali i brak. Adela zna da za nju više nema nade, ta suočena je s optužbom za ubojstvo, priznala je i… polagano se miri sa sudbinom. Ali Adela Detoni ne spada u zatvor. Ne, među zidove natopljene užasom, jer ugušit će je ta mračna atmosfera, ta rupa koja je tamnija od najcrnijeg mraka. To zna i njen odvjetnik, njena posljednja slamka spasa. No, kako i kojim se pravnim sredstvima boriti kada je suočena sa tako ozbiljnom optužbom i kad joj prijeti dugogodišnja zatvorska kazna? Hoće li čudnovati obrati sudbine ipak dovesti do kopernikanskog obrata?

Tijekom 80-ih i 90-ih godina vladala je i velikim platnima te je zapečatila svoju karijeru kao jedna od uspješnijih glumica toga razdoblja, a povodom njezina 70. rođendana prisjetili smo se detalja iz njezina života. GLUMICA Mila Kunis gostovala je u talk showu omražene voditeljice Ellen DeGeneres te je otkrila koji dio tijela njenog supruga, glumca Ashtona Kutchera, joj je najdraži.

Njegova bivša zaručnica, glumica Evan Rachel ... Glumica Tanya Roberts koja je životnu bitku izgubila u ponedjeljak, preminula je u 65. godini života od infekcije urinarnog trakta, stoji u priopćenju njezinog glasnogovornika.

POVEZANE KNJIGE