Djevojke

Djevojke - Cline, Emma | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cline, Emma
DIMENZIJA
10,81 MB
NAZIV DATOTEKE
Djevojke.pdf
ISBN
8978336026619

OPIS

Sjeverna Kalifornija, kraj šezdesetih. Evie Boyd, usamljena i osjetljiva tinejdžerica, upoznaje skupinu djevojaka koje ju uvlače u komunu kojom upravlja karizmatični vođa. “Djevojke”, prvijenac američke spisateljice Emme Cline, priča o tinejdžerici i njezinu ulasku u kult, temeljena je na priči o Charlesu Mansonu i njegovoj kvazihipijevskoj komuni odgovornoj za seriju stravičnih ubojstava 1969. Roman koji je postigao veliki uspjeh kod američke publike i kritike kirurškom preciznošću ulazi u um djevojaka u nježnoj dobi kad je želja za prihvaćanjem važnija od svega, ispisujući portret djevojaka koje se pretvaraju u žene, ali i trenutka u životu kad sve, tako lako, može poći u krivom smjeru.

Ophodnja koja je upućena otkrila je beživotna tijela djevojke i mladića u automobilu parkiranom u garaži. Zbog bludničenja nad maloljetnom sestrom svoje djevojke, pred kojom se ujedno i samozadovoljavao, nezaposlenom zidaru (30) s istoka Hrvatske prijeti višegodišnji zatvor Kako piše Jutarnji list, nezaposleni zidar (30) s istoka Hrvatske je ovo kazneno djelo počinio još u ljeti 2019. dok je ... „Djevojke uzvraćaju udarac" program je Bokserskog kluba Zlatni ljiljani iz bh.

Pjesmu su napisali Darko Dimitrov i Nemanja Antonić, poznati hitmejkeri iz Srbije. - Želimo prvo mjesto. ŽENSTVENI I CHIC DIZAJN.

POVEZANE KNJIGE