Nova odiseja

Nova odiseja - Kingsley, Patrick | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kingsley, Patrick
DIMENZIJA
6,19 MB
NAZIV DATOTEKE
Nova odiseja.pdf
ISBN
2114819334743

OPIS

Europa se suočava s najvećim migracijskim valom u novijoj povijesti, fenomenom koji će trajati godinama. Dramatični događaji na azijskom i afričkom kontinentu – ratovi, gladi, terorizam, represije, kriminal – natjerali su milijune ljudi da napuste svoje domove i potraže novi bolji život – u Europi. Mladi britanski novinar Patrick Kingsley našao se kao izvjestitelj londonskog Guardiana na Bliskom istoku kada je sve to počelo i izvještavao o nastanku te velike selidbe preko Sredozemlja u Europu. Da bi što bolje shvatio što se događa, proputovao je 17 zemalja iz kojih emigranti dolaze, kroz koje prolaze i gdje se žele smjestiti. Štoviše, odlučio je krenuti na put s njima, pa je tako nastala „Nova Odiseja“, jedinstvena knjiga napisana na temelju neposrednih iskustava, zapažanja i saznanja s migrantske rute.

Documents Similar To Synergy Moon Nova Odiseja_16. Carousel Previous Carousel Next. Chords for NOVA ODISEJA BIŽUTERIJA.: Eb, Bb, Fm, Ab.

bass - homerova odiseja izdanje - zagreb 1987 stranica Adresa: Petra Preradovića 8, 35400 Nova Gradiška, Brodsko-posavska, Hrvatska. Reklama. Let's Face It! Draganova odiseja u potrazi za poslom. Kalipso more je izbacilo Odiseja na njezin otok zaljubila se u njega i htjela je da ondje ostane kako je on bio tužan zbog svojih mornara i prijatelja godilo mu je društvo ali pojavio se Hermes i nagovorio... ...D.O.O.

POVEZANE KNJIGE