U potrazi

U potrazi - Vrkljan, Sanela | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Vrkljan, Sanela
DIMENZIJA
4,98 MB
NAZIV DATOTEKE
U potrazi.pdf
ISBN
6710040772874

OPIS

Sva moja putovanja bila su u potrazi za životom kojeg sam se odrekla…Ovaj roman, satkan od živih slika, vodi nas na duhovno putovanje. U središtu radnje je Magdalena, djevojka u ranim dvadesetima, koja osjeća da je zatočena u začaranom krugu nametnutih životnih obrazaca s kojima se njezin sustav vrijednosti i njezina mladost ne mire. Na tom putovanju puno je kušnji, tjeskoba i strahova, propitivanja vlastite vjere i religije, ljubavi prema bližnjima i bližnjih prema nama. Ponos nerijetko bira krive puteve da ostvari dobre namjere, piše autorica. U jednom trenutku Magdalena zagrebe i u strogo čuvane obiteljske tajne… Treba li mlada djevojka nositi teret obiteljske prošlosti? I što je istina? Na tom teškom putovanju Magdalena sazrijeva, a čvrsto joj je uporište vjera koja je sigurnom rukom vodi kroz životna iskušenja i pomaže joj da postane slobodna – od sebe. Roman U potrazi potaknut će nas da i sami preispitamo svoje životne vrijednosti i živimo svoju istinu.Autorica piše o traganju za unutarnjom slobodom u kontekstu vanjske slobode. Postavlja pitanje kako poštujući tradiciju i temeljne vrijednosti društva poput obitelji, pojedinac ipak može biti slobodan. Brojnim malim istinama, životnim mudrostima, koje kao mamac baca čitateljima, pojednostavljuje život i podsjeća nas da smo duhovna bića i da su svi odgovori koje trebamo znati u nama samima. – Luka Maršić, antropolog i psihoterapeut

Objavljeno: 30.01.2021 / 12:11: Autor: SEEbiz / H: LIVERPOOL - Nakon što je zbog ozljeda ostao bez zadnje linije, menadžer engleskog prvaka Liverpoola Jurgen Klopp krenuo je u potragu za obrambenim pojačanjima. U potrazi za zabavom pronašli su brojne nezgode, ali su barem uspjeli zabaviti publiku. Ljudi su ponekad spremni učiniti sve kako bi doskočili dosadi pa se ponekad odvaže i na rizično ponašanje na čijem kraju pronađu samo masnice.

Found 5561 sentences matching phrase "u potrazi".Found in 69 ms. Translation memories are created by human, but computer aligned, which might cause mistakes.

POVEZANE KNJIGE