Bebine prve riječi

Bebine prve riječi Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
11,38 MB
NAZIV DATOTEKE
Bebine prve riječi.pdf
ISBN
5852317259086

OPIS

Za mališane koji će uz simpatične ilustracije na svakoj stranici, naučiti neke nove riječi…(tobogan, pernica, lopta itd). Zabavna i jednostavna pitanja na marginama, obagatit će djetetov rječnik. Mali format, tvrdi listovi i veseli crteži čine ovu slikovnicu privlačnom.

Foto galerija (4 ) Svi to već znamo - "mama" i "tata" su prve riječi koje će izgovoriti vaša beba. Zašto? Objašnjenje da su roditelji prva bića s kojima beba dolazi u dodir nije sasvim dovoljno. Click here - to use the wp menu builder; Sign in.

Nije slučajnost što se u brojnim jezicima baš u riječima mama i tata ponavljaju i samoglasnici, i suglasnici. Koje su prve bebine riječi? Nije slučajnost što se u brojnim jezicima baš u riječima mama i tata ponavljaju i samoglasnici, i suglasnici . Foto galerija (4 ) Svi to već znamo - "mama" i "tata" su prve riječi koje će izgovoriti vaša beba.

POVEZANE KNJIGE