Vjeverice i torta od kestena

Vjeverice i torta od kestena - Firuz & Erdo | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Firuz & Erdo
DIMENZIJA
5,74 MB
NAZIV DATOTEKE
Vjeverice i torta od kestena.pdf
ISBN
4638656491442

OPIS

Od dvojca Firuz i Erdo, nova slikovnica iz serijala Potičemo pozivno ponašanje. U ovom naslovu malene će se na njima prihvatljiv način podučiti o konzumerizmu, velikoj boljki današnjice i modernog doba. Uz pomoć dvije simpatične vjeverice spoznat će da nikada ne treba kupovati (bez obzira na cijenu) više nego nam je potrebno. Dakle ne treba biti pohlepan i posezati za stvarima koje nam zapravo uopće nisu potrebne i shodno tome treba biti umjeren u svemu.

6 žumanjaka mješaj sa 30 dkg šećera, zatim dodaj 30 dkg kuhanog, propasiranog kostajna, 10 dkg samljevenih oraha ili mandula i snijeg od 6 bjelanjaka. Torta od čokolade i naranče. Pita od malina i sira.

Sastojci . Potrebno je: 300 ml slatke pavlake; 100 g šećera u prahu; 500 g kesten pirea; 15 ml ruma; 300 g piškota; 150 g mleka za umakanje; Priprema.

POVEZANE KNJIGE