Počivao u miru

Počivao u miru - Child, Lee | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Child, Lee
DIMENZIJA
12,65 MB
NAZIV DATOTEKE
Počivao u miru.pdf
ISBN
6107125909243

OPIS

„Zašto se ovo mjesto zove Majčin Počinak?“ To je sve što Reacher želi doznati kad stigne u gradić neobična imena. No nitko mu ne želi dati pravi odgovor. U tom malom mjestu, okruženom nepreglednim poljima žita, pronalazi samo željezničku postaju, negostoljubive stanovnike i Michelle Chang koja se ondje slučajno zatekla. Michelle je zabrinuta jer joj je nestao partner s kojim je radila na istrazi koja se u početku činila sasvim jednostavnom. No, pomalo se zakomplicirala i postala smrtonosna. Reacher nikada ne ostavlja damu u nevolji pa se tako uključuje u istragu koja ih vodi u nekoliko američkih gradova. Ali rješenje se krije u duboko skrivenim stranicama interneta. Konačni obračun sa zlikovcima iz najgore noćne more odigrat će se u tom malom i nepristupačnom mjestu po imenu Majčin Počinak. „Serijal o Jacku Reacheru zlatni je standard žanra.“ – Dayton Daily News

Količina. Nije dostupno Lee Child Počivao u miru 29,90 kn .

Opis ... Počivao u miru Gradonačelniče! 28.02.2021. Zagreb više nikada neće imati gradonačelnika kao što je bio Milan Bandić! Slažem se s onim što je njegova zamjenica rekla: "Živio je i umro za ovaj grad.

POVEZANE KNJIGE