Sutra prestajem!

Sutra prestajem! - Legardinier, Gilles | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Legardinier, Gilles
DIMENZIJA
5,25 MB
NAZIV DATOTEKE
Sutra prestajem!.pdf
ISBN
2012511261742

OPIS

Koja je najveća glupost koju ste učinili u životu? Kao i svi ostali, naša junakinja Julie ih je u životu napravila masu. Mogla bi navesti onaj put kad se survala niz stepenice navlačeći džemper preko glave, ili onaj kad je pokušala popraviti utikač držeći žice među zubima, ili pak ispričati sve o svojoj opsjednutosti novim susjedom smiješnoga imena, kojega međutim nikad nije vidjela – opsjednutosti koja ju je koštala ruke zaglavljene u njegovom poštanskom sandučiću dok je pokušavala saznati odakle misteriozni neznanac prima poštu… No sve to nije ništa, apsolutno ništa, prema suludim stvarima koje će izvesti da bi se približila tom čovjeku u čiju tajnu sada želi proniknuti. Dajući mašti oduška, ujedno intrigirana i privučena neznancem koji se tek uselio u njezinu zgradu, isprobat će ludost za ludošću, tako da može konačno odgovoriti na pitanje koje toliko toga otkriva: za koga smo napravili najveću idiotariju u životu? Smiješan, iskren, strašno dirljiv, ovaj roman pokazuje talent Gillesa Legardiniera za pripovijedanje originalnih priča koje nas prenose negdje drugdje, a ipak izazivaju reakciju nečega najintimnijeg u našoj prirodi. Ovo je knjiga koja čini dobro!

Zagreb : Znanje, 20 1 6. Sutra prestajem! Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE.

Sutra prestajem! je pravi chick-lit savršen za čitanje na plaži, u Francuskoj je čak sedam tjedana bio najprodavanija knjiga.Ukoliko želite knjigu koja će vam odmoriti mozak, a uz to se dobro zabaviti ... Quotes from Sutra prestajem! "Je ne sais pas pour vous mais, au début de ma vie, il n'y avait que deux sortes de personnes dans mon univers : celle que j'adorais et celles que je détestais. Mes meilleurs amis et mes pires ennemis. Sutra prestajem! pravi je chick-lit roman za popodnevno opuštanje uz kavicu ili desert.

POVEZANE KNJIGE