Priče za spavanac

Priče za spavanac - Kozina, Drago (ur.) | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kozina, Drago (ur.)
DIMENZIJA
10,52 MB
NAZIV DATOTEKE
Priče za spavanac.pdf
ISBN
5225457852320

OPIS

Saznajte kako je zeko koji se boji mraka ipak uspio zaspati, što mali Jan voli raditi navečer i koga je sve vidio ježić u noćnoj šetnji. Ove kratke i nježne priče u stihu uljepšat će zajedničke trenutke prije spavanca.

Zanimljive, zabavne, poučne i odgojne priče o simpatičnim, neobičnim likovima bliskim djeci i njihovim avanturama, savršeno su kratke i opuštajuće za ušuškavanje i pripremu za spavanac, ali se mogu koristiti i kao poticaj za razgovor i duže aktivnosti s djecom. Poštovani, naš webshop od 21.12.2020. do 18.1.2021.

IZ PERA TATE - POGRIJEŠIO SAM, OPROSTI - KOLUMNA - Lukin portal za djecu i obitelj - Dječje pjesme i pjesmice, igre, zagonetke, priče, basne, bajke, crtići, zanimljivosti, igrice, brojalice i bojanke za djecu Božićne priče su mi predivan poklon u blagdansko vrijeme i uvijek za sv.Nikolu i Božić, kakav god poklon kupili djeci, mora biti i neka (božićna) priča. S godinama kolekcija raste, a povećat će se i ovoga Božića, no sada vam želim pokazati koje to priče imamo i pomoći vam u izboru. Hrvoje Zalar čita "Priče za predškolce" Renate Piatkowske.

POVEZANE KNJIGE